keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

1:00

somsagt kommer jag ha lite dåligare bloggning på sommaren.. kommer inte vara så mycket på datorn så dåligare bloggning men fösöker skärpa mig! Igår for jag då till kyrkslätt till min pappa träffade då lina där , satt och talade ganska mycket! gick senare ut till undefär 2 timmar och fota, och haa super roligt i skogen :D låter dumt men roligt var det, gjorde olika videon på skemt osv. Nu sitter jag hos mig med milla och lyssnar på  gammla bra sånger och härjar! nu ska vi taa och gå i bastun sen bara myskväll! ha det super där<3
12 kommenttia:

 1. Du e helt jätte vacker på sista bilden!(:

  VastaaPoista
 2. e ni typ lesbon?...O.o
  XD

  VastaaPoista
 3. haha neee vi e syskon :D:D tycker nog bara om pojkar :) !

  VastaaPoista
 4. e de kiva i graniskolan? :) trivs du där o e där kivoga/snälla typer?

  VastaaPoista
 5. o va tycker du om 98ans årskurs? umgås du me dem, eller brukar du va me typer från andra årskurser? Undrar lite, för har funderat på att kaaanske flytta till graniskolan:)

  VastaaPoista
 6. I cant be no one else

  VastaaPoista
 7. jag umgås ganska mycket med både åskurs 97 och 98 mest kanske 97 men har en massa underbara vänner från 98 tex hela handbolls laget! vem e du då som ska flytta till grani (: ! o jag har trivats i grani skolan bra ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. andrea walander:) men de e liksom 0,00000000000001 % att vi sku flytta så int vetdu alls ens sådä att vi ha titta på hus :D de e mest jag som vill :)

   Poista
  2. haha okej :) haa du någo speciellt här eller väffö sku du villa flytta :)?

   Poista
 8. nå ba lite bort från skogen vetdu :D

  VastaaPoista